Näyttelyt

kesä

18

2023

elo

27

2023

Muuntuneita kaikuja - Näyttelyn juliste

Muuntuneita kaikuja

Hobitti-kahvila

Särkilahdentie 2318, 58690 Ala-Särkilahti

Valo on väriä. Valo on värittömyyttä. Valo on lämpöä. Valo on säteilyä, ja sillä on aallonpituuksia, joita ihmissilmä ei kykene näkemään. Kaikki näkemämme on vain kaikuja valon heijastuessa esineiden ja asioiden pinnalta silmiimme. Tämän kaiken aivomme muuntavat joksikin jota yritämme ymmärtää.  

Näyttelyn kuvat on otettu Savonlinnassa Haarikon ja Vuorinimen metsissä. Näyttelyä on tukenut Finnfoto. 

Menneet näyttelyt

touko

10

2023

touko

30

2023

Jälki - Näyttelyn juliste

Jälki

Lapinlahden Lähde

Lapinlahdenpolku 8

Neljä teostani on esillä Lapinlahden Lähteellä osana Mental Health Art Weekiä. Teokset on toteutettu kokeellisilla tulostusmenetelmillä.

”Rakennumme hiukkasista, jotka liikkuvat hetken tässä maailmassa yhteen liittyneinä. Lopulta tämä rakennelma hajoaa ja hiukkaset jatkavat olemistaan osana muita kokonaisuuksia. Olemme muutakin – muistoja, kokemuksia, perimää, tunteita. Ne määrittävät meitä, tekevät meistä yksilöitä. Näistä lähtökohdista jätämme aina maailmaan jälkemme.

Tässä valokuvataiteen näyttelyssä kymmenen valokuvaajaa jättävät oman ihmisyydestä kertovan jälkensä. Mieli ja aika nivoutuvat yhteen pienistä konkreettisista inhimillisyyden palasista.”

maalis

01

2023

huhti

18

2023

Yksi siipi vettä viisti - Näyttelyn juliste

Yksi siipi vettä viisti

Ravintola Opéra

Sarviniitynkatu 9, Kerava

Teokseni Vedehine on nähtävillä ravintola Opérassa pidettävässä näyttelyssä, jossa on mukana yhdeksän Pekka Halosen akatemian opiskelijaa. Näyttelyn teokset ovat valokuva- ja kuvataidetta. Ravintola on auki arkisin kello 8.15 – 14.15.